skip to Main Content

Olika avtal / prislistor

Här kommer en sammanfattning på det olika avtalen och tjänsterna du kan ha med MÖ Fiber samt vad kostnaden för respektive tjänst är.

Internet 200/200 mbit

Internet med 200 mbit hastighet upp-, och nerladdning. Detta är standarduppkopplingen som räcker för de flesta.  Kostnaden per månad är 240:- och då ingår även den så kallade nätavgiften (hos vissa andra föreningar och operatörer tillkommer denna och faktureras separat).

TV-kanalpaket

Kanalpaketet som du kan teckna genom fiberföreningen innehåller ett antal TV-kanaler. Kanalpaketet är en fortsättning på det kollektiva TV-paket som föreningen tecknade i starten 2015.
Kanalpaketet kostar 100:- extra. Du behöver ha internet via fiber (minst 200/200 mbit) för att kunna använda kanalpaketet. Om du vill beställa fler kanaler utöver de som ingår i kanalpaketet kan du göra detta via Sappa. Klicka här för mer info. 
Om du känner att du inte behöver någon av de kanaler som ingår i kanalpaketet, men vill beställa andra specialkanaler så kan du även göra detta via Sappa.

Internet 1000/1000 mbit

Om du vill ha en snabbare uppkoppling kan du beställa 1000 mbit i upp-, och nedladdning. En kostnad på 149:- tillkommer för denna snabbare uppkoppling.

Internet 200/200 mbit ”korttidsabonnemang”

Detta abonnemang passar bäst för dig som bor i hyreslägenhet då det inte finns någon bindningstid på abonnemanget. Tjänsten är rent tekniskt sett samma som en vanlig 200/200 mbit-anslutning. Kostnaden per månad är 250:- och då ingår även nätavgift.

IP-telefoni

Om du vill ha fast telefoni genom fibernätet kan du beställa IP-telefoni från Sappa. Månadskostnaden är 69:- och samtalskostnader tillkommer. Du kommer behöva betala en startkostnad för telefonibox. För mer information, gå in på https://sappa.se/telefoni/om-telefoni.

Passiv medlem

Passiv medlem betyder att du har fiber förberett fram till ditt hus, men inte använder det i dagsläget. Du har betalt startkostnaden, men betalar ingen månadskostnad så länge du inte använder nätet. Det enda du betalar som rör fibern är medlemsavgiften för att vara med i föreningen. Är du passiv medlem och vill komma igång? Klicka här för mer information.

Medlemsavgift till fiberföreningen

Läs mer om medlemsavgiftent till fiberföreningen genom att klicka här.

Back To Top